Ofte stillede spørgsmål

Hvad har du på hjertet?

Når du står og skal til at bestille et børnekunstværk kan der nemt opstå spørgsmål, som du brug for at få afklaret. Her kan du finde svarene på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke svaret, så send en mail eller ring.

“Kan der bruges mere end en tegning til et børnekunstværk?”

Ja. det kan der godt. Vi har malet mange børnekunstværker, hvor tegninger fra to, tre eller flere børn er blevet brugt. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har flere tegninger fra samme barn.

“Jeg har en tegning som er farvelagt. Kan den bruges?”

Der er ofte en streg i de farvelagte tegninger, som kan bruges og er stregen tydelig nok kan den bruges, men som udgangspunkt er en stregtegning uden farve det bedste. Er du i tvivl, så send en mail eller sms af tegningen.

“Skal jeg sende de originale børnetegninger til Børnekunst?”

Ikke nødvendigvis. Har du en god scanner, kan du levere scanninger af tegningerne. Send dem evt. via wetransfer.com. Det anbefales dog, at du sender tegningerne for at opnå det bedste resultat. Tegningerne scannes efter at opnå den bedste kvalitet i stregen og ikke mindst til den størrelse, som børnekunstværket skal males i.

“Kan farverne passe til et andet maleri jeg har?”

Ja. Du er selv med til at bestemme hvilke farver der skal være i dit børnekunstværk, så send et foto af det maleri dit børnekunstværk skal passe til.

“Kan min lille tegning blive til et stort billede?”

Ja, det kan den. Din tegning scannes og kan sættes op i størrelse. En tegning tegnet på et A4 papir kan godt blive til et billede på 200*100 cm. Dette kræver dog, at stregen på din tegning ikke er utydelig eller “gnidret”.

“Tegningen er lamineret, så kan den godt scannes?”

Ja, det kan den. I de fleste tilfælde er det ikke noget problem at scanne tegningen.